Korporaatioanarkistin käsikirja - tiedolla johtamisen tiede ja taide

Korporaatioanarkistin käsikirja kertoo tiedolla johtamisen tieteestä ja taiteesta. Tiedolla johtamisen tiede on kertomus siitä miten nykyinen käsitys tiedosta, johtamisesta ja näiden yhdistelmästä tuli keksityksi. Tiedolla johtamisen taide puolestaan kuvaa, miten selvitä elämästä korporaatiossa - tiedolla johtamisen tieteestä huolimatta.

Korporaatioanarkistin käsikirja käsittelee  tiedon, johtamisen ja muutoksen Bermudan kolmiota eri näkökulmista mahdollisimman epäpyhästi: hyvistä tavoista ja käytännöistä, konsulttien suosituksista ja muista opinkappaleista piittaamatta.

Tiedolla johtamisen taiteessa käyttövoimana on rohkeus ja korporaatioanarkia. Korporaatioanarkisti on paradoksaalinen hahmo, jonka on tultava osaksi järjestelmää muuttaakseen sen sisältäpäin. Korporaatioanarkisti vastustaa organisaatiojätettä, joka on seurausta päättämättömyydestä, omaperäisyyden ja rohkeuden puutteesta ja luopumisen tuskasta.

Kirja kertoo ajattelusta ja keinoista, joilla voit viedä työyhteisöäsi eteenpäin kohti toisin tietämistä.

Tässä vain muutama esimerkki mitä tulet oppimaan:

 1. Miksi näkökulman vaihtamisen taito on niin tärkeä?
 2. Miten kysyä oikea kysymys?
 3. Mikä merkitys on kokemuksella?
 4. Mihin yllätyksellisyyttä tarvitaan?
 5. Miten tiedotta johtaminen tapahtuu?
 6. Miten siilot puretaan?
 7. Mitä tehdä kun johdetaan tietämisen pelolla?
 8. Mikä on olettamusten ongelma?
 9. Miksi ylistrategiointi kannattaa lopettaa?
 10. Miten huijata itseäsi ja muita?
 11. .... ja paljon, paljon muuta....

Mitä muut sanovat kirjasta?

Ajattelu. Jumalauta, ajattelu! Se muuten päihittää mennentullen kaikki hypet! Digitalisaatio, IoT, Lean, toiminnanohjaus, Big Data ja mitä näitä nyt olikaan, ovat niin eilistä. Lue Korporaatioanarkistin käsikirja! Ja ajattele!
— Tapio Järvenpää - Chief Operating Officer, Tapp Commerce - Tietokirjailija, keynote-puhuja ja kirjan ‘Veikö Moolok Vallan?’ tekijä
Tieto - Ajattelu - Ymmärtäminen - Käyttäytyminen - Yksinkertaista. Ja miksi se ei ikinä mene kuitenkaan mene noin; lue siis Korporaatioanarkistin käsikirja ja ajattele, ymmärrä ja muuta käyttäytymistä, jos pystyt!
— Marko Kallio - Director, HR & ICT, Jujo Thermal Oy - Merkityksellisen työn ja yksinkertaisuuden intohimoinen puolestapuhuja.
Menestys asuu korvien välissä. Korporaatioanarkisti haastaa johtajaa löytämään vastauksia peilistä.
— Ville Tolvanen - Puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja.
Korporaatioanarkistin käsikirja kuvaa ytimekkäällä ja värikkäällä tavalla yhden aikamme ison ilmiön. Kirja opettaa miten vaarallista virhetieto omasta tietämyksestä on ja kuinka parasta tyhmyyttä on tieto omasta tietämättömyydestään. Kirja ehdottaa useita ideoita saada ihminen ja organisaatiot liikkeelle ja motivoitua muutokseen ajoissa”
— Timo Rainio - Kehityspäällikkö, Hermia Group

Hanki e-kirja itsellesi alla olevaa nappia painamalla.

Kirjan ostaminen on helppoa. Kun klikkaat ylläolevaa nappia, siirryt verkkokauppaan, jossa voit hankkia kirjan.

Verkkokaupassa annat nimesi sekä sähköpostiosoitteen, johon kirja toimitetaan. Kirja on saatavana joko PDF- tai ePub-versiona. Maksaa voit joko luottokortilla tai verkkopankissa. Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi kuitin ja latauslinkin, josta saat kirjan itsellesi (Viesti tulee osoitteesta holvi.com).

p.s. Sähköpostiosoitettasi tarvitaan, jotta kirja saadaan toimitettua. Sähköpostiosoitettasi ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen!

p.p.s. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin ota yhteyttä. Sähköpostiosoitteeni on jari(at)varjojen.fi. Minut tavoittaa hyvin myös some-kanavista, jotka löytyvät sivun alaosasta.

p.p.p.s. Mielelläni kuulisin mitä mieltä olit kirjan ajatuksista. Oliko joku asia erityisen toimiva sinulle ja miten sovelsit sitä käytäntöön? Laita meiliä tai tägää minut somessa ja kerro….

Seuraa minua myös näissä somekanavissa, niin pysyt perillä kirjan aihepiiriin kuuluvista asioista ja asiattomuuksista.